............................................................sisters & best friends | 17&14 years old | Contact us | Menu

3/17/2014

5 Quick Movie Reviews

Nemám zrovna dvakrát moc času, ale na druhou stranu jsem v poslední době viděla docela dost fílmů, které mě zaujaly (nebo právě naopak) a chtěla bych se s vámi o ně podělit.

Thor 1,2
78%
O jarních prázdninách jsem s kamarády byla v kině na Thora 2, což mě donutilo kouknout se znovu i na Thora jedničku. Pokud nemáte rádi akční sci-fi filmy, tohle rozhodně nebude váš šálek čaje. Podle mě je to jeden z dost slušných sci-fi na které fakt dobře kouká, má to veliký potenciál, který podle mého měl být lépe využit. Jo a vede u mě dvojka. 

55%
Na tenhle film jsem se docela těšila a byl pro mne velkým zklamáním. Docela nepovedené zpracování klasiky. Nelíbily se mi kostýmy, prostředí, atomosféra, kamera, nic. Nic mi na tom nepřišlo nijak extra lepší než v jakémkoliv jiném zpracování. Jedinou výhodou bylo obsazení Douglase, díky kterému jsem film nevypla v půlce, ale i ten tady působil tak nějak přeslazeně na můj vkus... 

80%
Asi chápu ten poprask kolem tohoto filmu. Musím říct, že jen málo který tří hodinový film mě opravdu zaujme natolik, že ani nevnímám, jak dlouho už v kině jsme. Vlk byl jedním z těchto filmů. Dlouho jsem váhala, jestli na něj vůbec jít, ale jsem ráda, že jsem šla. I když (a proto mé hodnocení není vyšší) byl i na mou otrlou duši až moc vulgární a pornoidní (ano, zastávám názor, že si alespoň mohli odpustit detailní záběry), ale přesto bych jej doporučila. Už dlouho jsem se v kině tak nezasmála!

80%
Posledním filmem, o kterém dneska napíšu, je Frozen. Dříve než začnu, musíte vědět, že jsem velikým milovníkem animáků. Podle mě jsou prostě nejvtipnější a mají super nenáročný děj. A Frozen mě strašně mile překvapil. Myslím, že se to stane klasikou podobně jako Na vlásku, i když to je ještě myslím o pár chlupů lepší. 

75%

Stuck in love je jedním z těch filmů, které mě hrozně mile překvapily, jelikož jsem od nich nic nečekala. Spíše jsem si říkala, že to bude trapná romanťárna, ale musím říct, že to bylo jedno z těch lepších romanticky laděných dramat co jsem viděla. Film se mi opravdu dostal pod kůži. Líbilo se mi, že měl více dějových linií, líbilo se mi jak se vyvíjel a i jak nakonec skončil. A úplně nejvíce se mi líbilo herecké obsazení! 

Jaké filmy jste viděli vy? Jaké by jste mi doporučili?

No comments:

Post a Comment

Thank you for your response! :)